Hey!

Har blivit dålig på att uppdatera men min data är ju ganska paj.

På tal om paj så har jag både ätit paj och supit pajen sen sist jag skrev.
Pajen var god.
Jag söp tyvärr bort min tändare och min mobil, mina skor gick även paj så de kan inte användas mer.

För er som är i behov av att nå mig så är nummret nu mer
07303 666 10
skicka gärna iväg ett sms eller något med då så jag får ert nummer, har ju inga kontakter kvar som sagt.

Tiden har vart jävligt nice, har lärt känna en bunt med nytt folk vilket aldrig är fel, har lyckats gå till trägår´n när det inte är klubb epsilon och det var helt underbart kul.

I veckan så ska jag jobba lite och ut och festa lite, aldrig fel, aldrig fel.

Umgås med mina underbara vänner så det blev en kort uppdatering,
hörs man!

Puss

Chillidillpill

Sitter återigen hos Emelie och bloggar. Det var lite pajkar här precis men skjutssen skulle hem och jobba imöra så dom drog nyss. NU blir det kväll med flickorna.
Mitt Internet fungerar ju som sagt inte som det ska...

Idag skulle jag ut och supit men det blir inte så. Det kanske blir krök imöra och på lördag jao?

Idag har jag vart och fikat med Sara, Hanna och Linda. Sen tog jag och Linda oss till knalleland och chilla innan jag skulle jobba på Elfsborgs matchen. Mös vare, Hanna ville starta en sexblog så jag vet inte vi kanske göre ngra brööds. Då ska den (hoppas jag) vara anonym, annars vill inte jag längre vara med. Som ni förstår då kommer jag inte länka till den eller så. Lät lite smått kul så varför inte?

Idag så har det vart mycket sex-prat så att säga, positivt :)  Jag har absolut inget emot det. Sen mötte jag detta fölket på stan och de ville se Di Levas tricot innan en sväng in på city. Då jag bestämde mig för att ringa ett nummer där det typ stod "singel och sugen" det var kul, drev lite med dem... Di Leva sög ju.

Kollat lite på två och en halv man, alltid kul, alltid kul :)

Svaret på förra blogg inlägget; Total satisfaction always guaranteed ?
Svar: Ja.

Adam med band har även spelning imöra på klubb 033 så ska väl dit med :)

Ha´t bra
Pöss

sen uppdatering.

Sommar, sommar, sommar ?
Nej i Borås så har det regnat konstant i en vecka och man får inte direkt en skymt av solen.
För att få lite färg får man gå till Sun House, inte till almenäs.

Nu är jag hos Emelie och försöker blicka tillbaka på  de senaste veckorna, efter Grekland och kommer på att det har hänt en del faktiskt. På tal om Emelie så har hon fått sitt körkort (YEEEEY!) förra veckan, därför har det blivit endel dopp i kype, näck.

Peace and love var underbart och jag längtar tillbaka, så klart. Vi va ett jävla gött gäng och det hade inte kunnat gå fel, det visste jag innan vi åkte. Även om vi blev hotade av våra grannar så vi var tvungna att flytta, fick ett tält sönderslaget och brända terassstolar/tält så hade vi det så jävla braaa! Jag hette Berta under hela festivalen, pratade skånska och var från Göteborg. Jag älskade och prata i en hink, odla korkar, röka genom näsan, skrika och krama träd. Vi alla förändrades, det gör alla. Ju förr, desto bättre. En galen vecka helt enkelt.
( Bilder hittar man på www.bilddagboken.se och sök på Enrob. Eller så finns det såklart ute på facebook. )

Förövrigt så såg jag tre snygga killar på p&l, två hade tjej  (de va våra grannar, inte idioterna som förstörde. jag tjuvlyssnade. haha) och en såg jag bara när han skulle in. Så jävla dåligt! Har haft fler ragg efter p&l än under.
På tal om ragg efter p&l; Total satisfaction, always guaranteed ?
Hoppas det.

Linn har fyllt hela 18 år och vi har firat detta med utgång tors, fre och lör. Det har visat sig att när alkoholen slår til så lever skånskan kvar. Det är klockrent! Skulle tattuerat mig men kom sent, nu måste jag vänta på pengar :/

Har även vart endel med brööödsen, nu har ju Annie åkt till hönö för att sen ta sig till stockholm. Buse. Lämna oss så, vi våldgästar henne i drömmen sen, hon behöver inte oroa sig. Lulle har vart med en del också och vi har även städat hans lägenhet, för vi är godhjärtade.

Orkar inte uppdatera mer nu, kommer mer sen.
Idétorka, ELLE?!!?!11

Pösspörr.


RSS 2.0